Studio At Ghent

Welkom te Gent!
Drie moderne studios op wandelafstand van het historische centrum van Gent, in een rustige buurt. De studio’s bevinden zich op 40 km van Brugge, op 60 km van Brussel ,70 km van Antwerpen en 90 km van Ieper. Deze stadscentra zijn op minder dan een uur rijden afstand en zijn ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Elke 5 tot 10 minuten is er een directe tram naar het centraal station en naar Gent Flanders Expo Hallen.

Locatie: Rabotstraat 65-69, 9000 Gent.

Lay-out van de studios: Hoewel de studio’s relatief klein zijn, hebben ze een ingenieus systeem waardoor optimaal gebruik van de ruimte gemaakt wordt. Het dubbele bed kan in de muur gevouwen worden en verandert in een tafel voor 4 personen. Verder zijn er twee eenpersoonsbedden die ook kunnen worden opgevouwen in de wand om ruimte te winnen als je niet slaapt.
De keukens zijn goed uitgerust en voorzien van een inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast met klein vriesvak, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker en allerlei keukengerei.
De studios zijn voorzien van airconditioning,  geisoleerde ramen en  kurkvloeren. Badkamer met regendouche, föhn, toilet, moderne wastafel.
Er is een lift enkel voor de bagage.
De studio op de derde verdieping is niet geschikt voor mensen die moeite hebben met trappen.
Het beddengoed wordt gratis verstrekt. We bieden ook shampoo, zeep, vaatwastabletten, olie en azijn, kruiden, koffie en thee gratis.